Citim

Aktorja shqiptare shkëlqen në filmin “The Cuban”

Filmi “The Cuban” i cili ditë më parë mbylli me sukses “Los Angeles Pan African Film Festival”, më 21 maj hapi po me të njëjtin sukses “Canadian Film Fest”. Ana Golja, artistja tashmë tepër e njohur dhe e dashur mes nesh, e lindur në Kanada me origjinë Shqiptare, shkëlqeu në rolin e Minas përkrah fituesit të çmimit Oscar, Louis Gosset…