Tag: Sheneti

Vaksina e Moderna-s mund të shkaktojë efekte anësore për njerëzit me mbushës (filler) në fytyrë

Njerëzit me mbushës kozmetikë të fytyrës (fillers) mund të përjetojnë ënjtje dhe inflamacion me një nga vaksinat e koronavirusit, vuri në dukje komiteti këshillues i Federatës Amerikane për Ushqimin dhe Barnat (FDA). Sipas komitetit, disa pjesëmarrës në provë, të cilët kanë pasur mbushës, kanë tashmë efekte anësore. Një dermatologe me bazë në Kaliforni tha se reagimi është imunologjik. “Ka kuptim…

Read more