Tag: SHBA

Joe Biden vaksinohet në transmetim “live” kundër Covid-19 (Video)

Ashtu si figura të tjera publike dhe me poste të rëndësishme edhe Presidenti i zgjedhur në SHBA, Joe Biden është vaksinuar në transmetim “live” kundër Covid-19. Biden-it iu injektua doza e parë e vaksinës Pfizer gjatë një transmetimi televiziv ditën e sotme. “Shkencëtarët dhe njerëzit që e bënë këtë të mundur, punonjësit e vijës së parë, njerëzit që ishin ata…

Read more