Tag: Pfizer

Joe Biden vaksinohet në transmetim “live” kundër Covid-19 (Video)

Ashtu si figura të tjera publike dhe me poste të rëndësishme edhe Presidenti i zgjedhur në SHBA, Joe Biden është vaksinuar në transmetim “live” kundër Covid-19. Biden-it iu injektua doza e parë e vaksinës Pfizer gjatë një transmetimi televiziv ditën e sotme. “Shkencëtarët dhe njerëzit që e bënë këtë të mundur, punonjësit e vijës së parë, njerëzit që ishin ata…

Read more

Vaksina Pfizer u krijua vetëm brenda disa orësh. Cili është sekreti që përdori themeluesi i kompanisë

Vaksina anti-Covid Pfizer është e para që nisi të aplikohej këtë javë në botë. Pas disa testime, u arrit në përfundimin se është 95% efektive në parandalimin e virusit, por ende nuk ka një afat ekzakt sesa kohë zgjatë ky efektiviteti. Por ajo që e bën Pfizer të hyjë në histori është fakti se pasi u krijua shumë shpejt, është…

Read more