Tag: OBSH

OBSH: Varianti i ri i koronavirusit nuk është jashtë kontrollit

“Varianti i ri i koronavirusit i zbuluar në Britani me një normë më të lartë transmetimi nuk është jashtë kontrollit dhe mund të përmbahet duke përdorur masat ekzistuese”, tha sot Organizata Botërore e Shëndetësisë. Shefi i urgjencave i OBSH, Michael Ryan në një konferencë për shtyp deklaroi se pavarsisht nivelit të infektimeve, i cili sipas tij nuk është jashtë kontrollit,…

Read more