Tag: Modë

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat e saj: Disa ide veshjesh, që realizohen thjesht!

Disa vende do bëhen njësh me borën dhe disa të tjerë do e rikujtojnë atë: Janari i vitit 2021 do të jetë i mbushur me veshje në ngjyrë të bardhë, pana, ngjyrë qumështi etj! Edhe këtë sezon, kombinimet njëngjyrëshe ose ato monokromatike, me të nuanca të së njëjtës ngjyrë, do vazhdojnë të jenë IN! Kombinimi bazë mbetet ai me ngjyra…

Read more

Modë: Veshje të thjeshta trend, që do duan t’i provojnë të gjithë këtë dimër!

Kur mendojmë për “veshjen perfekte” mund të na vijnë shumë ide ndërmend, në varësi të stilit tonë të përditshëm apo vendit ku do shkojmë. Sidoqoftë, për disa kombinime biem të gjithë dakord, që duhet t’i realizojmë. Të thjeshta, praktike dhe shumë të rehatshme, më poshtë gjeni 6 prej kombinimeve më “cool” dhe më të lehta për këtë sezon dimri. Një…

Read more