Tag: Mjeksi Popullore

Heq toksinat dhe lufton mëlçinë e dhjamosur, ja receta mrekullibërëse!

Ju mund të jetoni vetëm me një veshkë. Mund të mbijetoni pa shpretkën apo tëmthin, madje mund të jetoni edhe pa stomak. Por nuk mund të jetoni pa mëlçinë, organin e brendshëm më të madh të trupit. Çfarë funksioni ka mëlçia? Këtij organi vital i atribuohen më shumë se pesëqind funksione të ndryshme. E para dhe më kryesorja, luan rolin e “truprojës”,…

Read more