Tag: Media Online per Grate

Këtë dimër do mbizotërojë e bardha dhe nuancat e saj: Disa ide veshjesh, që realizohen thjesht!

Disa vende do bëhen njësh me borën dhe disa të tjerë do e rikujtojnë atë: Janari i vitit 2021 do të jetë i mbushur me veshje në ngjyrë të bardhë, pana, ngjyrë qumështi etj! Edhe këtë sezon, kombinimet njëngjyrëshe ose ato monokromatike, me të nuanca të së njëjtës ngjyrë, do vazhdojnë të jenë IN! Kombinimi bazë mbetet ai me ngjyra…

Read more