Tag: Mbreteria Shqiptare

Princ Leka në revistën franceze flet me dashuri për princeshën e vogël Geraldinë. “Mezi po i presim qeshjet e saj”

Princ Leka ka dhënë një intervistë për një revistë franceze ku për herë të parë ka treguar për lindjen e të bijës, Geraldinës. I pyetur se kur do t’ia prezantojnë princeshën gjithë familjarëve, princi thotë se ata kanë ndjekur traditën shqiptare kur nëna dhe bebi qëndrojnë disi të izoluar në 40 ditët e para pas lindjes së bebit edhe pse…

Read more