Tag: Magazine shqip

Zyrtarët e LDK-së, nuk përjashtojnë mundësinë që të permirësohen raportet me Vjosa Osmanin

Lutfi Haziri, nënkryetari i LDK’së,  nuk e përjashton mundësinë e një rikthimi të mundshëm të Vjosa Osmanit në LDK. “Asnjëherë s’e përjashtoj atë mundësi. Mundet mos me ndodh në këtë proces zgjedhor fatkeqësisht por asnjëherë nuk e përjashtoj atë mundësi sepse njerëzit e LDK’së kur e kanë humb besimin kanë luajt edhe në mënyrë demonstrative me demonstru largimin por në…

Read more

Modë: Veshje të thjeshta trend, që do duan t’i provojnë të gjithë këtë dimër!

Kur mendojmë për “veshjen perfekte” mund të na vijnë shumë ide ndërmend, në varësi të stilit tonë të përditshëm apo vendit ku do shkojmë. Sidoqoftë, për disa kombinime biem të gjithë dakord, që duhet t’i realizojmë. Të thjeshta, praktike dhe shumë të rehatshme, më poshtë gjeni 6 prej kombinimeve më “cool” dhe më të lehta për këtë sezon dimri. Një…

Read more