Tag: Lajme per femrat

Modë: Veshje të thjeshta trend, që do duan t’i provojnë të gjithë këtë dimër!

Kur mendojmë për “veshjen perfekte” mund të na vijnë shumë ide ndërmend, në varësi të stilit tonë të përditshëm apo vendit ku do shkojmë. Sidoqoftë, për disa kombinime biem të gjithë dakord, që duhet t’i realizojmë. Të thjeshta, praktike dhe shumë të rehatshme, më poshtë gjeni 6 prej kombinimeve më “cool” dhe më të lehta për këtë sezon dimri. Një…

Read more