Tag: Kultura ne Ferizaj

Pavarësisht pandemisë drejtuesit e Teatrit “Adriana” në Ferizaj, vitin 2020 e vlerësojnë vit të suksesshëm

Drejtuesit e Teatrit “Adriana” në qytetin e Ferizajt e kanë cilësuar si të suksesshëm vitin që po e lëm pasë, pavarësisht sfidave që solli situata e shkaktuar nga pandemia Covid-19. Sipas tyre, ky institucion skenik, në këtë vit pandemik, ka arritur që suksesshëm të realizoj dy shfaqje serioze: ‘Kontrolli dhe Makina e Dashurisë’ dhe ‘Vizita e Zonjës Plakë’. “Kjo për…

Read more