Tag: Komuna e Gjakoves

Komuna e Gjakovës lanson projektin “Alo Çabrati”, fton qytetarët të denoncojnë abuzuesit me mbeturina

Ndotja e ambientit si dhe hedhja e mbeturinave vend e pa vend, po vazhdon të jetë shqetësim për shumë qytetet dhe fshatra të Kosovës. Për të parandaluar degradimin si dhe për të kontribuar në mbrojtjen e ambientit Komuna e Gjakovës, ka nisur projektin “Alo Çabrati”, që ka të bëj me denoncimin e abuzuesve me mbeturina. Zyrtarë të kësaj komune kanë…

Read more