Tag: Klavio Meça

Në moshën 24 vjeçare ndahet nga jeta sportisti shqiptar

Sportisti shqiptar Klavio Meça ka ndërruar jetë në moshën 24-vjeçare. Lajmin e ka bërë të ditur Kmiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar. Klavio Meça ka përfaqëusuar vendin në dhjetra gara ndërkombëtare në not dhe ka pasur një sërë arritjesh sportive. Ndërkohë që në Kampionatin Botëror në Hungari, Meça vendosi rekord të ri kombëtar në not ‘400 metra stil i lirë’. “Një lajm…

Read more