Tag: Juliana Pasha

Flet për herë të parë mes emocionesh, Juliana Pasha: Sfida ime më e madhe, mosardhja në jetë e një fëmije (Video)

Për herë të parë, Juliana Pasha ka folur për një temë delikate dhe tepër personale. Në “Tani mund të Këndosh” me Ardit Gjebrean, Juli u pyet për sfidën më të madhe të jetës dhe tregoi se vazhdon ende ta përjetojë sfidën e mosardhjes në jetë të një fëmije. “Sfida më e vështirë që vazhdon të jetë ende dhe në dashtë…

Read more