Tag: Infromohu ne Femmagazine

Sa mund të ruhen antitrupat pas vaksinimit kundër Covid-19

Qëllimi i vaksinave të COVID-19 që po përhapen në të gjithë botën është të stimulojë sistemin tonë imunitar në krijimin e një përgjigjeje mbrojtëse kundër coronavirusit, veçanërisht duke gjeneruar antitrupa. Këto antitrupa qarkullojnë më pas në gjakun tonë derisa të jenë të nevojshme në të ardhmen, duke sulmuar dhe hequr coronavirusin shpejt nga trupat tanë nëse infektohemi. Si “mban mend”…

Read more