Tag: Infromohu me Fem Magazine

Shtetet europiane po e refuzojnë, por OBSH mbështet vaksinën e AstraZeneca

Derisa pjesa më e madhe e shteteve të Europës perëndimore kanë ndaluar administrimin e vaksinës AstraZeneca për personat mbi 65 vjeç, Organizata Botërore e Shëndetësisë i ka dhënë asaj dritën jeshile. Eskpertët e OBSH në Gjenevë, pas disa javësh ekzaminime kanë konfirmuar se vaksina e zhvilluar në Universitetin e Oksfordit është e sigurt për t’u administruar tek të moshuarit. Ky…

Read more

Reshitaj: Më vjen keq që stafi shëndetësor nuk u përkrah nga partitë politike

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Albena Reshitaj, ka përshëndetur votimin e buxhetit për vitin 2021 edhe në lexim të dytë në seancën e sotme. Reshitaj në Edicionin Special tha se është e zhgënjyer që disa amandamente nuk gjetën përkrahjen e deputetëve. “Ndonëse në kushte të jashtëzakonshme dhe të imponuara për një periudhë shumë të shkurtër në të dy…

Read more