Tag: Informohu

Merkel: Vaksinat mund të na duhen për shumë vite

“Është e ngjashme me vaksinën e gripit, pra që vaksinoheni kundër mutacioneve çdo herë”, tha kancelarja Merkel gjatë një takimi në Berlin. Merkel më pas sqaroi se Gjermania vazhdon me përmbylljen e kontratave për të siguruar dozat e nevojshme që vaksinimi të përfundojë deri në fund të verës. Ajo shtoi se mund të ketë shtyrje të afateve për shkak të…

Read more

Domi: Vaksina kineze mund të jetë me efikasja, por më e rrezikshmja kundër virusit?

Kompani të ndryshme në botë kanë krijuar vaksina anti koronavirusit, disa me ARN, disa duke kopjuar virusin Sars-Cov-2 e disa me viruse të inaktivuar ose inaktivizuar. Vaksina e Kinës është një prej tyre e cila sipas ekspertit Domi nga SHBA është më efikasja por edhe më e rrezikshmja. Arban Domi-Drejtor i Zhvillimit të vaksinave në kompaninë GeoVax, SHBA, thotë se…

Read more

Modë: Veshje të thjeshta trend, që do duan t’i provojnë të gjithë këtë dimër!

Kur mendojmë për “veshjen perfekte” mund të na vijnë shumë ide ndërmend, në varësi të stilit tonë të përditshëm apo vendit ku do shkojmë. Sidoqoftë, për disa kombinime biem të gjithë dakord, që duhet t’i realizojmë. Të thjeshta, praktike dhe shumë të rehatshme, më poshtë gjeni 6 prej kombinimeve më “cool” dhe më të lehta për këtë sezon dimri. Një…

Read more

Nga këto detaje, fansat mendojnë se Jennifer Lopez do të martohet në fshehtësi të plotë

“Teoricienët e konspiracionit” ose fansat e Jennifer Lopez, mendojnë se ajo po planifikon t’i mohojë publikut një martesë gjigante dhe të ekspozuar, dhe do të martohet në fshehtësi të plotë më të fejuarin e saj, Alex Rodriguez. Sidoqoftë, në një intervistë me Entertainment Tonight, Lopez këmbënguli se një vendim i tillë nuk është si nëpër libra dhe se filmat ku…

Read more