Tag: Informohu nga Fem Magazine

Dr. Faucit: Vendet ku nuk duhet të shkoni gjatë kësaj periudhe

“Spitalet në disa qytete janë të tejmbushura. Shpërndarja e vaksinave nuk po bëhet aq shpejt sa duhet. Vdekjet janë të vërteta”, tha këtë fundjavë Dr. Anthony Fauci, eksperti kryesor i sëmundjeve infektive në SHBA dhe drejtori i Institutit Kombëtar të Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive, duke iu referuar 350,000 Amerikanëve që kanë humbur jetën nga COVID-19. “Situata mund dhe ka të…

Read more