Tag: Dua Lipa ne Fem Magazine

Dua Lipa, në kopertinën e numrit më të ri të revistës “Vogue”

Ylli i muzikës botërore Dua Lipa po vazhdon rruëtimin profesional, me suksese. Duket se viti 2021, ka nisur mbarë për këngëtaren shqiptare. Ajo ka bërë të ditur se për të dytën herë me radhë është bërë pjesë e kopertinës së revistës prestigjioze “Vogue”. Dua Lipa, edhe kësaj radhe shfaqet tejet atraktive dhe me një dukje krejtësisht të vecantë. Në vijim…

Read more