Tag: Albena Reshitaj

Reshitaj: Më vjen keq që stafi shëndetësor nuk u përkrah nga partitë politike

Deputetja e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Albena Reshitaj, ka përshëndetur votimin e buxhetit për vitin 2021 edhe në lexim të dytë në seancën e sotme. Reshitaj në Edicionin Special tha se është e zhgënjyer që disa amandamente nuk gjetën përkrahjen e deputetëve. “Ndonëse në kushte të jashtëzakonshme dhe të imponuara për një periudhë shumë të shkurtër në të dy…

Read more