Dyqani online Fem Shop, plason produktet e reja. Shikoni se cfarë blerje mund të beni!

Dyqani online për femra, vazhdon te sjelle ne tregun online, produkte nga më të ndryshmet. Në vijim djellim disa nga produktet, të cilat ju mund t’i klikoni dhe t’i bleni në dyqanin Fem Shoping në Facebook dhe Insagram. Disa nga fustanat elegant dhe trendi: https://www.instagram.com/p/CFxLqMqFt_R/ Nëse jeni duke menduar për canta, ja ku e keni zgjedhjen: Ndërsa nga koleksioni i…

Read more

Njihuni me modelet e çantave që mund t’i bleni në Fem Shoping. Rezervoje tënden

Çantat janë aksersorë tejet të rëndësishëm, që ndihmojnë një femër të duket bukur dhe me klasë.  Kohëve të fundit industria e modës ka sjellë në treg një laramani modelesh trendi të cilat përveç që kryejnë funksionin pë të cilën janë prodhuar, bëjnë që një femër të duket elegante dhe e veçantë. Fem Magazinë sjellë disa nga modelet e sezonit të…

Read more