Jill Biden është shfaqur së fundmi në një takim me një veshje më të guximshme për stilin e saj.

Një fund lëkure, gjysmë çizme me takë të hollë dhe geta rrjetë me printe. Kur bëhet fjalë për një ‘look’ disi më të guximshëm, komentuesit nuk kursejnë as Zonjën e Parë të Amerikës.

“Zot, duket si gjyshja e Madonna-s.”

“Jill Biden duhet të ndihet me fat nëse njerëzit ndalojnë së e ripostuari këtë foto në rrjete sociale.

Janë vetëm disa komente në rrjete sociale teksa ripostohet fotoja e saj.

Sigurisht që ka edhe nga ata që thonë se një grua mund të veshë ç`të dojë, pavarërisht moshës apo statusit të saj.

Burimi: Huffington Post