Ambasada e Gjermanisë në Kosovë uron kryeministrin Kurti.

Edhe Ambasada gjermane në Kosovës, ka uruar kryeministri e ri të Kosovës, Albin Kurti, për përgjegjësinë e re shtetërore, përcjellë FemInfo.

Përmes këtij urimi, zyrtarët e ambasadës së Gjermanisë, kanë ofruar bashkëpunim dhe mbështetje për Qeverinë Kurti 2.

 “Urojmë kryeministrin e porsazgjedhur Albin Kurtin dhe kabinetin e tij si dhe anëtarët e rinj të Kuvendit të Republikës së Kosovës! Ka probleme urgjente që duhet të luftohen. Ju mund të llogarisni në miqësinë dhe mbështetjen e Gjermanisë” thuhet në urimin e Ambasadës së Gjermanisë”, thuhet në urimin e ambasadës./feminfo.net