“Një palë zgjedhje tjera nuk i duhen Kosovës tani”. Kështu konstaton ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde.

Ambasadori, Rohde, ka bërë thirrje që jostabiliteti politik në Kosovë të përfundojë, përcjellë FemInfo.

Mendimi im: jostabiliteti i zgjatur politik duhet të përfundojë – Kosova dhe populli i saj meritojnë stabilitet tash! Një palë zgjedhje tjera do të ishin gjëja e fundit për të cilën ka nevojë Kosova tash për tash”, ka shkruar Rohde./feminfo.net