Beyonce ka thyer rekordin për më shumë fitore të marra ndonjëherë nga një këngëtare, femër.

“Si artiste besoj se është puna ime që në të gjitha projektet të pasqyroj kohën. Dhe ka qenë një kohë kaq e vështirë. Kështu që doja të lartësoja, inkurajoja, festoja të gjithë njerëzit e bukur, me ngjyrë që më frymëzojnë mua dhe vazhdojnë të frymëzojnë të gjithë botën. Unë kam qenë duke punuar gjithë jetën time që nga mosha nëntë vjeç. Dhe nuk mund ta besoj se kjo ka ndodhur, është një natë kaq magjike, shumë faleminderit”, tha Beyonce

Kurse Billie Eilish fitoi çmimin më të rëndësishëm të ngjarjes kulturore./feminfo.net