Pas ankesës së kandidates për deputete nga AAK, Albena Reshitaj, panerli Zgjedhor për Ankesa dhe Prapashtesa, ka urdhëruar rinumërimin në një vendvotim në Prishtinë, pas ankesës së kandidates për deputete nga AAK, Albena Reshitaj.

Po ashtu 6 personave , kryesuesit të këtij vendvotimi dhe pesë anëtarë të tij u është ndaluar pjesëmarrja në zgjedhje për pesë vite si kandidat apo si pjesë administrative e ndonjë organi zgjedhor të menaxhuara nën autoritetin e Komisioni Qendror të Zgjedhjeve./feminfo.net