Ka ndërruar jetë në moshën 80 vjeçare, një nga figurat e ekranit shqiptarë,  kuzhinjera e njohur Fikrije Ukelli, e njohur për publikun  si Ceka.

Një jetë të tërë, e ndjera ia kushtoi kuzhinës, pasion të cilin ajo e ka ndarë me vite me shikuesit.

Ceka ishte edhe autore e librave të 1000 receta”, dhe “Receta me gatime tradicionale”.

Ajo do të mbahet mend, për dashurinë dhe pozitivitetin që ndau gjithmonë me njerëzit./feminfo.net