Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, deri tash janë numëruar mbi 33 mijë vota të ardhura nga diaspora.

Procesi i numërimit të këtyre votave ka nisur dje në mëngjes derisa sipas zyrtarëve ai pritet të përfundoj sot, përcjellë FemInfo

Bazuar në tabelën e rezultateve, të cilat janë të dhëna nga QNR, rezultatet janë si në vijim:

LVV – 26,079 vota

LDK – 2,829 vota

PDK – 2,486 vota

AAK – 944 vota