Situata me pandeminë COVID-19, duket se do të vazhdoj gjatë. Kështu së paku pohon Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Zyrtar të OBSH-së, kanë paralajmëruar se është joreale dhe e pakutim të pritet që bota do të heqë qafe koronavirusin deri në fund të këtij viti.

Drejtori i OBSH-së për situatat emergjente Mike Ryan tha, megjithatë, se tragjedia e krizës së koronavirusit mund të shmanget duke zvogëluar numrin e viktimave dhe të pacientëve në spitale, raporton “Guardian”, përcjellë FemInfo./femInfo.net