Muzicienti i mirënjohur kosovarë, Baki Jashari është rizgjedhur drejtor i Filarmonisë së Kosovës.

Ky është mandati i katërt i jasharit në krye të Filarmonisë.

Ai do të drejtoj këtë institucion për një mandat trevjeçarë.

Filharmonia e Kosovës është institucioni më i lartë i muzikës klasike në vend, në kuadër të saj funksionojnë dy njësi, orkestra simfonike dhe kori.

Ky institucion në ansamblin e vet numëron 120 anëtarë./feminfo.net