Pavarësisht se në kushte të vështira dhe vipat u shfaqën me video e Zoom nga shtëpia, Golden Globes e pati edhe një tapet të kuq.

Dhe nuk ishte e vështirë ta zbuloje trendin, sikur vipat ta kishin bërë më fjalë: supet jashtë.

Dikush njërin, dikush të dy supet jashtë e rëndësishme është që tendenca e këtij viti nuk fshihej tek ngjyra, por tek modeli.

Rosie Perez

Catherine Zeta-Jones

Salma Hayek

Kate Hudson

Tiffany Haddish

Sofia Carson

Amanda Seyfried