Rikthehemi sërish në vitet ’90-të. Xhaketa të shkurtra dhe të gjera tek shpatullat.

Një palë xhinse, një T-shirt i bardhë, syzet e preferuara dhe jeni gati. 

Këtë pranverë, pavarësisht llojit, xhaketat do të kenë të gjitha diçka të përbashkët. Jo domosdoshmërisht duhet të jenë masa juaj që t’ju përshtaten.

Të lirshme, praktike dhe stil në të njëjtën kohë. E mira e xhaketave të kësaj pranvere është se mund t’i kombinoni me veshjen e parë që ju vjen ndërmend. 

Me një palë xhinse të bardha

Pantallona/fund të shkurtër

Pantallona lëkure dhe bluzë të bardhë

Xhins mbi xhins

Në zyrë dhe për një gotë pas zyre

Burimi: Who What Wear/Anabel