Ka shumë vite që thonjtë janë shndërruar në një tablo pikture, që ndjek aktualitetin në çdo rast. Dhe tani, meqë jemi në muajin e dashurisë dhe ngjyra e kuqe dominon, pse mos e vendosim edhe në thonjë Festoni apo jo, zemra është zemër dhe duket mjaft e bukur edhe mbi thonj.

Ndaj nëse këto ditë, para datës 14 shkoni te manikyristja, kërkojini një model të veçantë, pasi të frymëzoheni nga fotot e mëposhtme.

Tri hijet e së kuqes

Një vizë e thjeshtë në mes të një sfondi me ngjyrë të ëmbël, për partizanet e thjeshtësis?

Zemra në anë

Dashuri dhe puthje në sfond të kuq seksi. Kush tha që vetëm e kuqja është seksi?

Lovie birds

Modeli klasik dhe shumë i preferuar

Eleganca e thjeshtësisë

Rock heart

Burimi: Class