Po shkojmë dalëngadalë në mesin e muajit shkurt dhe parashikimet për trendet pranverë-verë 2021 kanë filluar.

Moda është gjithmonë një hap përpara dhe bëhet gati për çfarë na pret dhe çfarë na duhet.

Këtë herë po e nisim nga çantat, që në fakt u ngjasokan më shumë valixheve për nga madhësia.

Trendet sugjerojnë të jenë sa më të mëdha, pastaj forma dhe ngjyra duket se nuk ka shumë rëndësi.