Rudina Magjistari ka ndarë me të gjithë surprizën më të këndshme nga vajza e saj Mia.

Edhe pse nuk ka një arsye specifike, përherë është bukur të shprehësh dashuri.

Në këtë rast emocionin më të madh e ka ndjerë Rudina, e cila ka marrë surprizë një tufë lule dhe një pusull, të shkruajtur nga duart e së voglës së saj. “Të dua mami Rudina”, ka shkruar Mia.

Ndërkohë vetë gazetarja ka zbuluar se është nëna më e lumtur nga dashuria që merr prej së bijës.

Rudina asnjëherë nuk ka publikuar foto të vajzës së saj, përveç disa të rrallave ku imazhi Mias nuk duket.

Burimi: Who