Artisti kosovar  Alken Pozhegui ka vazhduar aktivitetin e tij artistik. Kësaj radhe na vije me një punim të veçantë, portretin e Presidentit  të Amerikës,  Joe Biden,  të punuar me fara dhe drithëra.

Ai është shprehur se këtë punim e ka bërë në shenjë falënderimi për rolin e Presidentit Binden për Kosovën.

Punimin e artistit nga Gjakova e ka prezantuar edhe Euro News.

Kujtojmë që tashmë e gjithë vëmendja e opinionit botëror është në zhvillimet në SHBA, pasi që nesër do të jetë ceremonia e inaugurimit të Presidentit të ri të Amerikës, Joe Biden./femmagazine.net