Lajmi se Yll Limani dhe Dafina Zeqiri po vinin me një bashkëpunim, emocionoi shumë nga fansat e artistëve.

Para pak ditësh dyshja publikuan disa sekuenca të shkurtra të asaj që do të jetë videoklipi i ri.

Lajmi se Yll Limani dhe Dafina Zeqiri po vinin me një bashkëpunim, emocionoi shumë nga fansat e artistëve.

Para pak ditësh dyshja publikuan disa sekuenca të shkurtra të asaj që do të jetë videoklipi i ri.

https://www.youtube.com/watch?v=m-00o7-dpwc

Burimi: Prive