Fakt i parë: Njerëzit bëjnë seks.

Fakti i dytë: Meqenëse seksi është një përvojë e natyrshme njerëzore, disa regjisorë të filmave vendosin ta përfshijnë atë në filmat e tyre  të pa simuluar.

Në vijim sjellim idsa nga filmat ku aktorët kanë bërë seks të vërtetë:

Good ol’ Shortbus – Komedi e vitit 2006

Filmi “9 Songs” – Film i pordhuar në vitin 2005

‘The Brown Bunny’ – Film që u shfaq para adhuruesve të kinematografisë në vitin 2003. Ngjalli shumë debat për skenat reale erotike dhe të seksit.

 

‘The Idiots’- Film me skena reale seksi i shfaqur në vitin 1998

Filmi ‘Cruising’- prodhim kinematografi i vitit 1980

“Intimacy” – film britanik i vitit 2001. Skenat e seksit janë të vërteta, gjë që është mjaft e rrallë për një film të zakonshëm që fitoi si Filmi më i Mirë në Festivalin e Filmit në Berlin.

‘Antichrist’- film i prodhuar në vitin 2009. Aktorja e këtij projekti kienamtografik, mjaft të përfolur fitoi Charlotte Gainsbourg, mori cmimin si aktorja më e mirë e Festivalit në Kanë, në vitin 2009.

Burimi: Elle/ Përkthyer dhe përshtatur nga Fem Magazinë