Sot nuk është më tabu dhe mosha nuk përbën problem në dashuri. Yje si Kate Moss, Priyanka Chopra dhe Heidi Klum nuk e kanë parë moshën si barrierë në lidhjet e tyre me djem më të rinj se vetja. Pse njerëzit e thjeshtë duhet ta kenë?

Në të kaluarën shoqëria vështirë se i pranonte lidhjet të tilla, kurse sot gjërat kanë nisur të ndryshojnë. Gratë mund të zgjedhin atë me të cilin ndihen më mirë dhe asgjë nuk i pengon.

Po cilat mund të jenë disa nga arsyet përse preferojnë djem të të vegjël se vetja?

Djemtë e rinj janë më tërheq në sytë e një gruaje.

E përjetojnë botën ndryshe

Kanë më shumë stil

Janë plot me energji

Janë më flirtues

Nuk duan domosdoshmërisht fëmijë

Kanë më shumë kohë për të dashurën

Janë më shumë fertilë

Burimi: Bright Side