Këngëtarja Rona Nishliu është bërë sot nënë për herë të dytë dhe na ka prezantuar me të voglin e saj.

Ajo dhe bashkëshorti i saj e kanë pagëzuar të birin me një emër tipik ilir, Bardhyl. Ajo e quan të birin një miniaturë të përkryer.

“10.12.2020 dite? e mrekullueshme sot! Familjes sone? iu shtua engje?lli Bardhyl, mbret i zemrave tona tashme?. Ge?zimi e?shte? shtuar apo infinit-fishuar me ardhjen te?nde o miniature? e pe?rkryer”-shkruan këngëtarja.

Një vit më parë Rona u bë nënë për herë të parë me vajzën e saj, Noa.