Këtë vit, Familja Mbretërore do të ketë një periudhë shumë të ndryshme të Krishtlindjes nga ajo normalja.

Krishtlindjet dhe Viti i Ri për mbretërit zakonisht është me mbledhje në Sandringham në Norfolk të gjithë sëbashku. Ata kanë tradita të shumta, të tilla si santa sekrete dhe shkuarja në kishën e Shën Marisë Magdalena në mëngjesin e Krishtlindjes.

Shumica e tyre qëndrojnë deri në Ditën e Vitit të Ri para se të shkojnë në shtëpi, ndërsa Mbretëresha qëndron në Sandringham deri në 6 shkurt.

Fatkeqësisht, këtë vit mbretërit nuk do të shihen me njëri-tjetrin për shkak të koronavirusit.

Mbretëresha dhe Princi Philip kanë anuluar udhëtimin e tyre të zakonshëm në Sandringham dhe do të qëndrojnë në Kështjellën Windsor për sa kohë zgjat periudha e pushimeve.

Sidoqoftë, kjo nuk është hera e parë që planet festive anulohen për dukeshën e Kembrixhit.

Një Krishtlindje, para se Kate dhe William të martoheshin, princi e la atë në baltë pasi çifti kaloi Krishtlindjet veç e veç.

Për t’i bërë gjërat më keq për Kate, ai më pas anuloi planet e tyre të Vitit të Ri në minutën e fundit.

Kate u tha që ishte aq e mërzitur sa që nuk do të ishte në gjendje ta shihte atë gjatë gjithë periudhës së pushimeve, saqë vetëm qante.

Biografja mbretërore Katie Nicholl shkroi në librin e saj të vitit 2011 ‘The Making of a Royal Romance’: se “Në nëntor 2006, pak para se Ëilliam të diplomohej nga Sandhurst, Kate ishte e ftuar në Sandringham për drekën tradicionale të Krishtlindjeve të Familjes Mbretërore, hera e parë që një e dashur kishte marrë një ftesë e tillë. ”

Kate e refuzoi ftesën në mënyrë që ajo ta kalonte me familjen e saj, por William premtoi ta kalonte Natën e Vitit të Ri me Middletons, në mënyrë që ata të mund të shijonin disa nga koha e pushimeve së bashku.

Sidoqoftë, në ditën e fundit, William ndryshoi mendim dhe vendosi të qëndronte me familjen e tij për festimet e Vitit të Ri.

Ky vit gjithashtu do të jetë i vështirë për Kate pasi ajo do ta kalojë dhe krishtlindjen dhe Vitin e ri me familjen mbretërore për shkak të situatës. Kjo është hera e parë në 10 vite që ajo e kalon larg prindërve të saj.

Burimi: Living