E vogla Ameli këtë 28 nëntor ka mbushur 5 vjet duke shënuar dy herë festë në familjen e Miriamit dhe Albanit.

Duket se vogëlushja ka marrë më herët mësime në të shkruar, sepse ajo i shkroi një letër të adhurueshme mamit të saj.

Natyrisht, që Miriami, si një nënë krenare publikoi letrën e shkruar në Instagram për ta ndarë me të gjithë ndjekësit e saj.

Në postimin e saj që mund ta shihni më poshtë, “Mami, të dua shumë!”, ka shkruar 5-vjeçarja.

Burimi: Prive