Krishtlindjet e Viti i Ri na sjellin atmosferën më të bukur në shtëpitë tona. Veç kësaj dhe fryma që shoqëron cdo veprim tonin duket se është ndryshe.

Një nga panoramat më të bukura të fundvitit na i ka dhënë edhe Ledina Çelo, e cila ka publikuar një foto të shtëpisë ku nuk mungojnë zbukurimet në ngjyrë jeshile e të kuqe, teksa fëmijët shohin me vëmendje televizorin.

Epo mund ta themi pa e menduar dy herë, se do na shijonte shumë një kakao në këtë ambient fantastik që Ledina ka krijuar këtë fundvit.

Burimi: Who