Halloween-i zëre se erdhi. E dimë që këtë vit s’do ta festojmë si zakonisht, por me 2 maska. Meqë për të parën flasim gati çdo ditë, le të merremi pak me maskat festive. Në fakt, e kemi fjalën për trendin e make up-it të këtij viti.

Halloween-i i 2020-ës, do që të grimojmë dhe mbulojmë vetëm gjysmën e fytyrës. Gjysmën tjetër, mund ta lyeni si të doni! Fotot më poshtë do t’ju frymëzojnë kështu që, hidhini një sy dhe zgjidhni të preferuarën.

Në vazhdim sjellim disa modele:

Burimi: Cosmopolitan/Anabel