A ka një dyshe më ikonike se kombinimi i duhur i fustaneve me çizme? Kjo veshje është kaq e fuqishme, sa do t’ju bëjë të ndiheni rehat dhe të ktheni koka pas, kur të ecni.

Influencueset e Instagram-it e shfrytëzojnë shpeshherë kombinimin “fustan-çizme” edhe për fotot estetike të rrjeteve sociale. Luani me ngjyrat, dizajnet dhe shikoni më poshtë për disa prej kombinimeve më të mira!

Fustan i gjerë, pak i shkurtër me çizmë të zeza (ose kambale)

 

Fustani Midi dhe çizme të gjata

 

 

Nëse ka një kombinim që ju tregon seksi, klasike dhe të veshur shtrenjtë njëkohësisht është pikërisht ky. Një fustan dimëror pas trupi me një palë çizme lëkurë.

Nuk do gabonit kurrë!

 

Dizajni me lule me çizmet “kauboj”

 

 

Dizajni me kuadrate 

 

 

Mund të eksperimentoni me modelin e çizmeve, me të cilat do të vishni fustanet me këtë dizajn, pasi kjo varet edhe nga modeli i tij. Sidoqoftë, ju tashmë e dini se me të zezën, nuk gaboni kurrë.

Burimi: Anabel