Dizejnatori i njohur Carlos Gil, ka prezantuar koleksionin e ri  pranverë/verë 2021.

Sfilata e tij u mbajt në kudër të javës së modës në Lisbonë të Portugalisë. Edhe kësaj radhe dozejnatori ka sjellur një frymë të re dhe tepër aktraktive të veshjeve, duke bërë që pjesëmarrësit në sfilatë të pëlqejnë koleksionin e radhës të Carlos Gil, transmeton Fem Magazinë.

Edhe kjo sfilatë u organizua nën masat e parapara kundër vitusit Covid-19./femmagazine.3klikanet.local