Motrat Kardashian janë të njohura edhe për festat e tyre luksoze dhe organizimet gjigande. Duket se ato mezi po e presin “Halloween” dhe me siguri kanë menduar gjëra shumë kreative për ta festuar këtë ditë.

Ndërsa Kylie ka ndarë së fundmi foto nga fëmijëria, ku në njërën duket pranë Kendall teksa në foton tjetër shfaqet e veshur si njē nga kukullat e “Teletubbies”. Me siguri kjo mund t’i japë dikujt një ide se si të vishet këtë “Halloween”.

https://www.instagram.com/p/CGTRioOn-v6/

Burimi: Who