Dolly Parton është gati të veshë kostumin e saj të vjetër si lepurushe dhe të pozojë për Playboy, në nder të 75-vjetorit të saj.

Në intervistën për Scott Mills & Chris Stark Show në BBC Radio 5 u pyet se sa të vërteta ishin fjalët që kishin dalë dhe tha: “Epo ka ca të vërtetë brenda kësaj”.

Parton sqaroi me tej se ka biseduar me ata të revistës dhe nëse del diçka e këndshme dhe me shije, do ta bëjë.

Dolly e ka ditëlindjen në 19 janar.

*Burimi: Vanity Fair