Presidenti Donald Trump dhe bashkëshortja e tij, Melania Trump rezultuan pozitiv me Covid-19 ditën e premte.

Infektimi i tyre bëri bujë në të gjithë botën dhe një vëmendje tepër e madhe i’u kushtua shëndetit të presidentit të SHBA

Ai ka vjedhur të gjithë vëmendjen e mendjave duke mos lënë shumë hapësirë për të folur mbi shëndetin e Zonjës së Parë, Melanias.

Në një lidhej direkte përmes skype me gazetaren Kejda Kostreci mengjesin e sotëm në emisionin “Ditë e Re” në Rtv Ora krah të gjithë diskutimeve mbi shëndetin e presidentit mësuam dhe gjendjen shëndetësore të zonjës Trump.

Kostreci bëri të ditur se gjendja e Melanias është e mirë dhe ajo nuk ka patur probleme ndryshe ngabashkëshorti i saj i cili ditën e premte u detyrua të shtrohej në spital për një kujdes shëndetësor më të detajuar.

“Vetë fakti që presidenti shkoi në spital dhe zonja Trump ka qenë në rezidencën e Shtëpisë së Bardhë tregon që ajo ka pasur një rast më të lehtë dhe ajo po ndjehet më mirë aktualisht”- tregon ajo.